Ik denk aan je

Deze mondgeblazen kristallen beer met de titel: ik denk aan je. Een dierbaar persoonlijk geschenk om cadeau te geven. Het beertje is 8 x 9,5 cm en kan als decoratie neergezet worden.
Bekijk de hele collectie
€ 11,95
Ik denk aan je

Meer afbeeldingen

  • Ik denk aan je
  • Ik denk aan je
Details
Iemand dichtbij of ver weg. Iemand naast je of juist duizenden kilometers verderop: soms wil je die ene bijzondere persoon gewoon even laten weten dat je aan ze denkt. Dat ze een plekje in je hart hebben en dat je ze echt niet vergeet. Dat je bij de gedachte aan hem of haar warm wordt van binnen en dat zij jouw wereld zo veel verrijken. Dit kado is dan een leuk kado. De kristallen beer draagt jouw boodschap over. Jij bent veel meer in mijn gedachten dan je je ooit kunt voorstellen. Samen met jou is de wereld zoveel mooier. Wacht niet tot iemand weer bij je is, wacht niet tot een verjaardag, een trouwdag of een andere bijzondere gelegenheid. Iedere dag dat deze persoon in je leven is, is toch een bijzondere gelegenheid? Laat weten dat je aan hem of haar denkt. Deze 10cm hoge handgemaakte, mondgeblazen, kristallen beer wordt verzonden in een stevige maar vrolijke kadoverpakking en laat die bijzondere persoon weten dat je aan ze denkt. Geef ze niet zomaar een kado, maar een herinnering om te koesteren. Speciaal voor: Ik denk aan je, ik mis je, afscheid, zomaar.