Ik hou van jou

Deze mondgeblazen kristallen engel met de titel: ik hou van jou. Een dierbaar persoonlijk geschenk om cadeau te geven. Het engeltje is 8 x 9,5 cm en kan als decoratie neergezet worden.
Bekijk de hele collectie
€ 11,95
Ik hou van jou

Meer afbeeldingen

  • Ik hou van jou
  • Ik hou van jou
Details
‘Jij bent de zon op een regenachtige dag. Jij bent mijn steun en toeverlaat. Jouw glimlach laat me stralen. Door jou voel ik me rijk. Jij bent degene van wie ik zo zielsveel hou.’ Deze kristallen engel draagt de tekst die je zelf soms niet zeggen kunt. Je wilt de liefde van je leven laten weten, laten zien en laten voelen hoeveel je van haar of hem houdt, maar je weet niet hoe? Deze kristallen engel is een liefdevol, persoonlijk cadeau voor een betaalbare prijs, maar echt onbetaalbaar voor jouw grote liefde. Wacht niet tot Valentijn, een verjaardag of een trouwdag om te zeggen ‘ik hou van jou’. Iedere dag samen met haar of hem, met jouw grote liefde, is een dag om te vieren. Een dag om te koesteren en van te genieten. Laat dan ook nooit een dag voorbij gaan zonder te laten weten hoe lief, bijzonder, uniek en geweldig jouw grote liefde is. Deze handgemaakte, mondgeblazen engel is 10cm hoog en wordt verstuurd in een vrolijke cadeauverpakking en zal je jouw liefde altijd herinneren aan de bijzondere band die jullie hebben. Een liefde om te koesteren. Speciaal voor: Liefde, verliefd, Valentijn, trouwdag, ik hou van jou.