Maak mij miljonair

Een leuke spaarpot, gemaakt van blik, heeft een authentieke kleur groen en een originele loden verzegeling. Het formaat van de spaarpot is 18 x 10,5cm. Erg leuk om cadeau te geven en om te krijgen.
Bekijk de hele collectie
€ 11,95
Maak mij miljonair

Meer afbeeldingen

  • Maak mij miljonair
  • Maak mij miljonair
  • Maak mij miljonair
  • Maak mij miljonair
  • Maak mij miljonair
Details
Een leuk kado onder 10 euro? Een uniek cadeau met een knipoog? Deze vrolijke ‘Maak mij miljonair’-spaarpot uit de Collectebus collectie is dan wel een hele leuke cadeautip. Geschikt voor elke gelegenheid! Deze spaarpot met de tekst ‘Maak mij miljonair’ is een leuk cadeau voor iedereen die van geld houdt. Of je vader, schoonmoeder, schoonvader, moeder, vriend, vriendin, broer, zwager, schoonzus, zus, buurman of schoonzoon nu een geldliefhebber is: iedereen zal blij en verrast zijn met deze leuke ‘Maak mij miljonair’-spaarpot. Ach… iedereen houdt van geld toch? De spaarpot heeft de vorm van de ouderwetse collectebus, want vroeger was alles sowieso beter. Een grappig cadeau, bedoeld om een glimlach op het gezicht te toveren, wat voor de nodige hilariteit op een feestje zal zorgen. Enig nadeel van dit fun cadeau is dat de collecte dan wel bij jou gaat beginnen... Het formaat van deze ‘Maak mij miljonair’-spaarpot is 16cm hoog x 9,3cm diameter: ruimte genoeg voor een flinke donatie! Help je medemens aan hun eerste miljoen! Uiteraard wordt dit vrolijke cadeau verzonden in een vrolijke, feestelijke cadeauverpakking. Speciaal voor: sparen, fun, spaarpot, vriendschap, miljonair.