Ik hou van jou

Chique pen met op de pen de tekst Ik hou van jou. De pen, die ook als stylus is te gebruiken, heeft een lengte van 14,5 cm met een zwarte vulling. Een sprankelend cadeau voor jouw geliefde.
Bekijk de hele collectie
€ 7,95
Crystal Pen - Ik hou van jou

Meer afbeeldingen

  • Crystal Pen - Ik hou van jou
  • Crystal Pen - Ik hou van jou
Details
In een tijd van computers en mobiele telefoons is het ouderwetse schrijven met een pen vaker de uitzondering dan de regel. Als je dan toch met een pen wil schrijven, doe het dan met een bijzondere pen. Een mooie en persoonlijke pen. De Crystal Pen van MikoGifts is zo'n bijzondere pen. Deze Crystal Pen is een bijzonder en persoonlijk cadeautje om te geven én om te krijgen. De pen draagt namelijk de titel Ik hou van jou en zit in een stevig, acryl doosje. Om het doosje zit nog een sleeve met daarop nog een extra compliment of boodschap voor jouw geliefde: Ik hou van jou met heel mijn hart. De pen heeft een lengte van 14,5 cm en bevat zwarte inkt. De Crystal Pen ligt bijzonder prettig in de hand en schrijft gewoonweg heerlijk! Een extra toevoeging zit op de bovenkant van deze Crystal Pen: door het rubberen dopje is deze pen ook te gebruiken als stylus. Een pen met dubbele functie dus. De Ik hou van jou-pen kan via brievenpost worden verzonden. Uiteraard in een mooie cadeauverpakking. De Crystal Pen is een echt sprankelend en onvergetelijk cadeau.