Ik vind je Berelief

Handbeschilderd gelukspoppetje, gemaakt van polystone, speciaal voor iedereen die je lief vindt. Formaat van deze geluksbeer is 5,7cm hoog en een diameter van 3,5cm. Een leuk klein cadeautje.
Bekijk de hele collectie
€ 4,95
Geluksbeeldje - Ik vind je Berelief

Meer afbeeldingen

  • Geluksbeeldje - Ik vind je Berelief
  • Geluksbeeldje - Ik vind je Berelief
Details
Op zoek naar een leuk cadeautje onder de 5 euro? Een klein cadeautje om iemand gewoon te laten weten dat je hem of haar lief vind? Dan is dit geluksbeeldje, dit handgeschilderde geluksbeertje met de tekst 'Ik vind je berelief' een echte cadeautip. Het geluksbeeldje is 5,7cm hoog en heeft een diameter van 3,5cm en wordt natuurlijk in een mooie cadeauverpakking verzonden. Speciaal voor: Liefde, Valentijn of zomaar.