Ik denk aan je

Speciale geluksmunt om hem of haar te laten weten dat je aan ze denkt. De geluksmunt heeft een diameter van 3,5 cm. De leukste manier om geluk bij je te dragen! Leuk om te geven en te krijgen.
Bekijk de hele collectie
€ 4,95
Geluksmunt Ik denk aan je

Meer afbeeldingen

  • Geluksmunt Ik denk aan je
  • Geluksmunt Ik denk aan je (excl. zakje)
Details
Heeft er iemand binnenkort een schoolexamen, rijexamen, sollicitatie of heeft diegene al een nieuwe baan? Natuurlijk wil je hem of haar heel veel geluk wensen met deze spannende gebeurtenis. Of ken jij iemand bij wie het nu even niet zo lekker gaat en wil je diegene graag laten weten dat hij of zij ook in deze periode er niet alleen voor staat? Of wil je iemand gewoon laten weten dat je aan hem of haar denkt? Met op de voorkant van de munt de titel ‘Ik denk aan je’ en op de achterkant de mooie tekst ‘Waar je ook gaat of staat, mijn gedachten zijn altijd bij je.’ is dit een prachtig gelukscadeau om te geven. Deze bijzondere geluksmunt die jouw geliefde alle geluk van de wereld zal geven, heeft een diameter van 3,5 cm. Wanneer je de munt in het prachtige bijpassende zakje doet, deze kun je bij de munt mee bestellen, is deze geluksmunt een ideaal cadeau voor jouw allerliefste vriend, vriendin, moeder, vader, broer of zus. Speciaal voor: Ik denk aan je, Ik mis je, geluksmunt.