Ik hou van jou

Speciale geluksmunt voor je geliefde. De geluksmunt heeft een diameter van 3,5 cm. De leukste manier om geluk bij je te dragen! Leuk om te geven en te krijgen.
Bekijk de hele collectie
€ 4,95
Geluksmunt Ik hou van jou

Meer afbeeldingen

  • Geluksmunt Ik hou van jou
  • Geluksmunt Ik hou van jou (excl. zakje)
Details
Je vriend of vriendin, je houdt zielsveel van hem of haar. En daarom verdient jouw geliefde natuurlijk alle geluk van de wereld. Met deze geluksmunt geef je je vriend of vriendin niet alleen dat geluk dat je hem of haar zo gunt, maar laat je hem of haar ook weten hoeveel hij of zij voor jou betekent. Met op de voorkant van de geluksmunt de titel ‘Ik hou van jou’ en op de achterkant de mooie tekst ‘Mijn hart stroomt over van liefde voor jou. Jij bent degene van wie ik hou. ’ is dit een prachtig compliment om cadeau te geven aan je vriend of vriendin. Deze bijzondere munt die jouw geliefde alle geluk van de wereld zal geven, heeft een diameter van 3,5 cm. Wanneer je de munt in het prachtige bijpassende zakje doet, deze kun je bij de munt mee bestellen, is deze geluksmunt een ideaal cadeau voor jouw allerliefste vriend of vriendin. Speciaal voor: vriend, vriendin, liefde, geliefde, geluksmunt.