Ik hou van jou

Marmeren Gelukshart, gemaakt van echt marmer, speciaal voor je geliefde. Diameter van het marmeren hartje is 4,5cm. Bijzonder cadeau voor liefde.
Bekijk de hele collectie
Marmeren Gelukshart - Ik hou van jou excl. zakje

Meer afbeeldingen

  • Marmeren Gelukshart - Ik hou van jou
  • Marmeren Gelukshart - Ik hou van jou
Details
Je geliefde kun je niet vaak genoeg laten weten dat je van hem of haar houdt. Natuurlijk kun je hem of haar verrassen met Valentijn of met zijn of haar verjaardag, maar ook gewoon zomaar kun je je geliefde een kleinigheidje sturen. Iets kleins dat zegt ‘Ik hou van jou… met heel mijn hart’. Dit bijzondere hartje is gemaakt van echt marmer, een natuurproduct dus. Dit zorgt er echter wel voor dat de kleur van het hartje kan verschillen. Kleuren variëren van gemarmerd wit tot bruin en grijs. Het marmeren Gelukshartje heeft een diameter van 4,5cm. Natuurlijk kun je dit cadeautje nog completer maken met een luxe cadeauzakje of het chique cadeaudoosje. Speciaal voor: I love you, Ik hou van jou, Valentijn, Love.