Jij maakt me blij

Marmeren Gelukshart, gemaakt van echt marmer, met tekst jij maakt me blij. Diameter van het marmeren hartje is 4,5cm. Bijzonder cadeau voor zomaar.
Bekijk de hele collectie
€ 4,95
Marmeren Gelukshart - Jij maakt me blij excl. zakje

Meer afbeeldingen

  • Marmeren Gelukshart - Jij maakt me blij
  • Marmeren Gelukshart - Jij maakt me blij
Details
Jouw juf, jouw meester, je broer, neef of je schoonmoeder is een supermens! Hij of zij maakt je gewoon blij. Dit vraagt natuurlijk om een cadeautje. Een leuk kleinigheidje voor een leuk prijsje. Dit bijzondere hartje, gemaakt van echt marmer, draagt de boodschap ‘Jij maakt me blij, You make me happy’. Laat je waardering blijken en laat hem of haar weten dat je hem of haar zo waardeert, ze verdienen het! Het Gelukshartje is een natuurproduct, waardoor de kleur van het hartje kan verschillen. Kleuren variëren van gemarmerd wit tot bruin en grijs. Het marmeren Gelukshartje heeft een diameter van 4,5cm. Natuurlijk kun je dit cadeautje nog completer maken met een luxe cadeauzakje of het chique cadeaudoosje. Speciaal voor: vriendschap, meester, zomaar.