Ik denk aan je

Marmeren Gelukshart, gemaakt van echt marmer, voor ketting of sleutelhanger. Diameter van het marmeren hartje is 4,5cm. Cadeau met tekst ik denk aan je.
Bekijk de hele collectie
€ 4,95
Marmeren Gelukshart - Ik denk aan je excl. zakje en sleutelhanger

Meer afbeeldingen

  • Marmeren Gelukshart - Ik denk aan je
  • Marmeren Gelukshart - Ik denk aan je
Details
Even niet bij iemand in de buurt zijn, betekend niet dat je niet aan hem of haar denkt. Hij of zij zit altijd in je hart. Laat hem of haar dat gerust weten! Een origineel en blijvend cadeau is dan echt dit Marmeren Gelukshartje. De tekst is duidelijk en zegt wat je voelt: ‘Ik draag je in mijn hart’. Een kleinigheidje voor een klein, aantrekkelijk prijsje. Het Gelukshartje is een natuurproduct, waardoor de kleur van het hartje kan verschillen. Kleuren variëren van gemarmerd wit tot bruin en grijs. Het marmeren gelukshartje heeft een diameter van 4,5cm. Natuurlijk kun je dit cadeautje nog completer maken met een luxe cadeauzakje of het chique cadeaudoosje. Dit hartje is tevens voorzien van een klein oogje, waarmee je het hartje eenvoudig aan de speciale sleutelhanger kunt bevestigen of aan de speciale ketting kunt hangen. Beide zijn apart verkrijgbaar. Speciaal voor: ik mis je, ik denk aan je, in gedachten bij je.