Ik ben 50, geef me bier

Medaille en opener in 1 met de tekst Ik ben 50, geef me bier. Medaille heeft diameter van 8cm, lengte van lint is 44cm. Speciaal voor 50 jarige.
Bekijk de hele collectie
Ik ben 50, geef me bier

Meer afbeeldingen

  • Ik ben 50, geef me bier
Details
Ben je op zoek naar een grappig en origineel, maar ook gewoon functioneel verjaardagscadeau voor een 50-jarige die graag een biertje drinkt? Dan is deze medaille opener een perfect geschenk. Niet gewoon zomaar een medaille of gewoon zomaar een opener, maar een medaille en opener in 1! De tekst ‘Ik ben 50, geef me bier’ maakt het cadeau natuurlijk nog toepasselijker. De medaille opener is echt een functioneel cadeau voor de 50-jarige dus! Zo wordt een verjaardagsbiertje openen nog leuker! De opener raakt de 50-jarige ook niet zomaar kwijt, doordat hij ‘m eenvoudig om zijn nek kan hangen als een medaille. Heel handig om deze leeftijd natuurlijk. En zo is de 50-jarige altijd een winnaar! De medaille heeft een diameter van 8cm en is gemaakt van 1,5 mm dik metaal. De medaille hangt natuurlijk aan een Hollands lintje met een lengte van 44cm. De verpakking van de medaille heeft een formaat van 19,5 x 16,5 cm. Speciaal voor: 50e verjaardag, Abraham, jarige.