Ik ben geslaagd, geef me bier!

Medaille en opener in 1 met de tekst Ik ben geslaagd, geef me bier!. Medaille heeft diameter van 8cm, lengte van lint is 44cm. Speciaal voor geslaagde.
Bekijk de hele collectie
€ 6,95
Ik ben geslaagd, geef me bier!

Meer afbeeldingen

  • Ik ben geslaagd, geef me bier!
  • Ik ben geslaagd, geef me bier!
Details
Ben je op zoek naar een grappig en origineel, maar ook gewoon functioneel cadeau voor iemand die geslaagd is en graag een biertje drinkt? Dan is deze medaille opener een perfect geschenk. Niet gewoon zomaar een medaille of gewoon zomaar een opener, maar een medaille en opener in 1! De tekst ‘Ik ben geslaagd, geef me bier!’ maakt het cadeau natuurlijk nog toepasselijker. De medaille opener is echt een functioneel cadeau voor de geslaagde! Zo wordt een biertje openen nog leuker! De opener raakt deze kanjer ook niet zomaar kwijt, doordat hij ‘m eenvoudig om zijn nek kan hangen als een medaille. En zo is de geslaagde altijd een winnaar! De medaille heeft een diameter van 8cm en is gemaakt van 1,5 mm dik metaal. De medaille hangt natuurlijk aan een Hollands lintje met een lengte van 44cm. De verpakking van de medaille heeft een formaat van 19,5 x 16,5 cm. Speciaal voor: eindexamen, geslaagd, broer, neef.