Ik ben jarig! Geef me bier!

Medaille en opener in 1 met de tekst Ik ben jarig! Geef me bier!. Medaille heeft diameter van 8cm, lengte van lint is 44cm. Speciaal voor jarige.
Bekijk de hele collectie
Ik ben jarig! Geef me bier!

Meer afbeeldingen

  • Ik ben jarig! Geef me bier!
  • Ik ben jarig! Geef me bier!
Details
Ben je op zoek naar een grappig en origineel, maar ook gewoon functioneel verjaardagscadeau voor iemand die graag een biertje drinkt? Dan is deze medaille opener een perfect geschenk. Niet gewoon zomaar een medaille of gewoon zomaar een opener, maar een medaille en opener in 1! De tekst ‘Ik ben jarig! Geef me bier!’ maakt het cadeau natuurlijk nog toepasselijker. De medaille opener is echt een functioneel cadeau voor de jarige dus! Zo wordt een verjaardagsbiertje openen nog leuker! De opener raakt de jarige ook niet zomaar kwijt, doordat hij ‘m eenvoudig om zijn nek kan hangen als een medaille. Zo is de jarige altijd een winnaar! De medaille heeft een diameter van 8cm en is gemaakt van 1,5 mm dik metaal. De medaille hangt natuurlijk aan een Hollands lintje met een lengte van 44cm. De verpakking van de medaille heeft een formaat van 19,5 x 16,5 cm. Speciaal voor: verjaardag, jarige, bier.