Ik ga trouwen! Geef me bier

Medaille en opener in 1 met de tekst Ik ga trouwen! Geef me bier. Medaille heeft diameter van 8cm, lengte van lint is 44cm. Speciaal voor vrijgezellenfeest.
Bekijk de hele collectie
€ 6,95
Ik ga trouwen! Geef me bier

Meer afbeeldingen

  • Ik ga trouwen! Geef me bier
  • Ik ga trouwen! Geef me bier
Details
Ben je een vrijgezellenfeest aan het organiseren en ben je op zoek naar een vrolijke toevoeging aan de feestuitrusting van de bruid of bruidegom? Dan is deze medaille opener een origineel en functioneel cadeau. Het Hollandse lintje met daaraan de glimmende medaille met de toepasselijke tekst ‘Ik ga trouwen! Geef me bier’ maakt van de aanstaande bruidegom of bruid direct al een winnaar! De medaille is daarnaast ook nog te gebruiken als opener, wat natuurlijk op het vrijgezellenfeest direct wel heel erg handig is! De medaille heeft een diameter van 8cm en is gemaakt van 1,5 mm dik metaal. Het lint heeft een lengte van 44cm. De verpakking van de medaille heeft een formaat van 19,5 x 16,5 cm. Speciaal voor: vrijgezellenfeest, bachelor-party, trouwen.