Het spijt me

Een sfeervolle kaars met een liefdevolle boodschap speciaal met de titel: het spijt me. Een persoonlijk en warm cadeau voor de wat koudere dagen. De Organza kaars is 8cm hoog en heeft een diameter van 8cm.
Bekijk de hele collectie

Normale prijs: € 9,95

Speciale prijs: € 7,99

Het spijt me

Meer afbeeldingen

  • Het spijt me
  • Het spijt me
  • Het spijt me
  • Het spijt me
Details
Soms gaan dingen niet zoals je wilt. Soms lopen dingen anders dan je zou willen. Daar het je spijt van maar je kunt de woorden niet altijd vinden om sorry te zeggen. Om je excuus aan te bieden. Een persoonlijk cadeau is dan deze ‘Het Spijt Me’-kaars uit de Organza Candle Collectie. Of het nu je moeder, vriendin of schoonmoeder is, of je zus, schoondochter of je oma: je wilt ze laten weten dat je het niet zo bedoelde, dat het je spijt. Wat er ook gebeurd is. Deze ‘Het Spijt Me’-kaars, dit bijzondere sfeerlichtje heeft de rest van het excuus aan de binnenkant staan. ‘...meer dan ik ooit kan zeggen.’ Een oprecht excuus, een oprechte sorry, waarna de ontvanger hopelijk alleen maar kan vergeven. Deze ‘Het Spijt Me’-kaars is 8cm hoog en bevat een kleine laag geurloos kaarsvet. Als deze laag is opgebrand, kan dit eenvoudig worden vervangen door een waxinelichtje, zodat het licht in deze kaars altijd door kan blijven branden. Deze ‘Het Spijt Me’-kaars wordt verzonden in een mooie geschenkverpakking en zal hopelijk de lucht weer klaren. Speciaal voor: sorry, het spijt me, excuses, vergeef me.