Ik denk aan je

Een sfeervolle kaars met een liefdevolle boodschap speciaal met de titel: ik denk aan je. Een persoonlijk en warm cadeau voor de wat koudere dagen. De Organza kaars is 8cm hoog en heeft een diameter van 8cm.
Bekijk de hele collectie
€ 9,95
Ik denk aan je

Meer afbeeldingen

  • Ik denk aan je
  • Ik denk aan je
  • Ik denk aan je
  • Ik denk aan je
Details
Je buren gaan op wereldreis, je beste vriendin heeft een lastige klus te klaren, een moeilijk project, je vriend heeft een ziekenhuisbezoek, je broer, zus of je kleinkinderen moeten examen gaan doen: je wilt ze laten weten dat je aan ze denkt. Je wilt ze een klein steuntje in de rug geven. Gewoon omdat ze het verdienen. Een bijzonder cadeau geschikt voor iedereen die je dierbaar is, is deze ‘ik denk aan je’-kaars uit de Organza Candle Collectie. De ‘ik denk aan je’-kaars heeft de tekst ‘Ik denk aan je’ op de voorkant en de tekst ‘We zijn misschien niet altijd bij elkaar, maar vergeet niet dat mijn gedachten altijd bij je zijn.’ aan de binnenkant. Deze mooi vormgegeven ‘ik denk aan je’-kaars, dit bijzondere sfeerlichtje is voorzien van geurloos kaarsvet. Als deze kaars is opgebrand, kan het eenvoudig in het glas worden vervangen door een standaard waxinelichtje. Deze ‘ik denk aan je’-kaars is dus echt een blijvend, decoratief cadeau. Door de warme maar neutrale kleur past deze ‘ik denk aan je’-kaars in elk interieur. De ‘ik denk aan je’-kaars is 8cm hoog met een diameter van 8cm. De ‘ik denk aan je’-kaars wordt in een vrolijke cadeauverpakking verstuurd en zal de ontvanger echt verrassen. Speciaal voor: Geluk, liefde, kaars, decoratie, home.