Je bent mijn grote liefde

Een sfeervolle kaars met een liefdevolle boodschap speciaal met de titel: je bent mijn grote liefde. Een persoonlijk en warm cadeau voor de wat koudere dagen. De Organza kaars is 8cm hoog en heeft een diameter van 8cm.
Bekijk de hele collectie
€ 9,95
Je bent mijn grote liefde

Meer afbeeldingen

  • Je bent mijn grote liefde
  • Je bent mijn grote liefde
  • Je bent mijn grote liefde
  • Je bent mijn grote liefde
Details
Stapelverliefd, hoteldebotel, helemaal totally in love… Of je nu net verliefd bent, al jaren samen bent maar nog altijd die vlinders eindeloos voelt fladderen in je buik als je die ander ziet: je weet het zeker: hij of zij is jouw Grote Liefde en je kunt jouw grote liefde niet vaak genoeg zeggen dat je van hem of haar houdt. Maar naast het zeggen kun je het ook heel goed laten zien. Niet alleen met Valentijn, trouwdag of ander jubileum: iedere dag kun jij je je geliefde laten zien dat je zo ongelooflijk veel van hem of haar houdt. Een Valentijnscadeau, een trouwdag cadeau of verjaardagscadeau is dan dit sfeerlichtje, deze kaars uit de Organza Candle Collectie. De tekst aan de buitenkant, ‘Je bent mijn Grote Liefde’ gecombineerd met de liefdevolle boodschap ‘Als ik jou zie voel ik de vlinders in mijn buik en stroomt mijn hart over. Ik brand van verlangen naar jou. Jij bent mijn echte grote liefde.’ binnenin in de kaars, wordt voor de ontvanger niets aan duidelijkheid te wensen over gelaten. Met het authentieke organza-materiaal, de zijden strik en parel en de warme kleur aan de buitenkant van dit kaarsje is dit een romantisch kaarsje wat voor jouw geliefde een blijvende herinnering is aan jullie vurige liefde. De kaars is 8cm hoog en heeft een diameter van 8cm. Het kaarsenglas is gevuld met 2cm geurloos blank kaarsvet maar kan na gebruik eenvoudig worden vervangen door een waxinelichtje. Het sfeerlichtje wordt verstuurd in een vrolijke cadeauverpakking eventueel inclusief persoonlijke boodschap om jouw geliefde te verrassen. Speciaal voor: liefde, romantisch, kaars, Valentijn, trouwdag, huwelijksjubileum.