Voor altijd in mijn hart

Een sfeervolle kaars met een liefdevolle boodschap speciaal met de titel: voor altijd in mijn hart. Een persoonlijk en warm cadeau voor de wat koudere dagen. De Organza kaars is 8cm hoog en heeft een diameter van 8cm.
Bekijk de hele collectie
€ 9,95
Voor altijd in mijn hart

Meer afbeeldingen

  • Voor altijd in mijn hart
  • Voor altijd in mijn hart
  • Voor altijd in mijn hart
  • Voor altijd in mijn hart
Details
Een vriend of vriendin die er voor je is en naar je luistert als je hem of haar nodig hebt. Een vriendin of vriend bij wie je jezelf kunt zijn. Een vriend of vriendin met wie je kunt lachen en huilen. Een vriend of vriendin met wie je alles kan delen. Een vriendin of vriend op wie je kunt bouwen en vertrouwen. Zo’n bijzondere vriendschap is er eentje om te koesteren. Een vriendschap om trots op te zijn. Een vriendschap om voor te blijven werken. Speciaal voor zijn of haar verjaardag, of gewoon zomaar is dit originele cadeau voor vriendin of cadeautip voor vriend. Deze paarskleurige Vriendschaps-kaars uit de Organza Candle Collectie is een originele cadeautip. Deze mooie kaars heeft een duidelijke titel ‘Voor altijd in mijn hart’ op de voorkant van de kaars. Daarnaast heeft deze kaars ook nog een complimenteus tekstje aan de binnenkant: ‘Jij bent liefdevol, behulpzaam en warm. Daarom ben jij voor mij het lichtpuntje in mijn leven. Je zit voor altijd in mijn hart’. Samen met het authentieke organza-materiaal en de zijden strik maakt het deze kaars, dit bijzondere sfeerlichtje als geheel tot een warm en liefdevol cadeau. De ‘Voor altijd in mijn hart’-kaars is 8cm hoog en heeft een diameter van 8cm. Het glas is gevuld met 2cm kaarsvet. Na verbruik van dit kaarsvet kan het glas gewoon bijgevuld worden met een waxinelichtje. Deze ‘Voor altijd in mijn hart’-kaars wordt verstuurd in een vrolijke cadeauverpakking en zal voor jouw vriend of vriendin een blijvende herinnering zijn aan jullie bijzondere band. Speciaal voor: vriendschap, vriendin, vriend, zus, broer.