Ben ik eindelijk jarig krijg ik zo'n *#&!#! stropdas!

Satijnen stropdas, een echt mannencadeau met tekst Ben ik eindelijk jarig... Formaat: 52,5 x 27cm. Leuk om te geven en te krijgen!
Bekijk de hele collectie
€ 7,95
Ben ik eindelijk jarig krijg ik zo'n *#&!#! stropdas!

Meer afbeeldingen

  • Ben ik eindelijk jarig krijg ik zo'n *#&!#! stropdas!
Details
Natuurlijk zoek je voor een verjaardag een zo origineel mogelijk cadeau. Zeker voor mannen is het een uitdaging om een origineel mannencadeau te vinden. Maar met dit grappige mannencadeau (wat overigens ook prima cadeau te geven is aan een vrouw natuurlijk) ga je wel echt de lachers op je hand krijgen. Deze stropdas, uit de Party Tie-collectie, heeft een originele verjaardag tekst: ‘Ben ik eindelijk jarig krijg ik zo'n *#&!#! stropdas!’. De knalrode kleur van deze stropdas maakt dat de jarige met het dragen van deze verjaardag stropdas pas echt opvalt! De stropdas is gemaakt van satijn en heeft een lengte van 52,5cm en een uiterste breedte van 27cm. Geen klein stropdasje dus! De stropdas kun je eenvoudig omdoen met behulp van de elastieken band met klittenband sluiting. One size fits all dus! Uiteraard wordt deze vrolijke verjaardag stropdas verzonden in een feestelijke cadeauverpakking. Speciaal voor: verjaardag, mannencadeau, cadeau voor mannen.