18 & happy! Kus me!

Een leuke hilarische sjerp die je kan dragen bij grappige gelegenheden, met de tekst: 18 & happy! Kus me! De sjerp is gemaakt van sterk polyester.
Bekijk de hele collectie
€ 7,95
18 & happy! Kus me

Meer afbeeldingen

 • 18 & happy! Kus me
 • 18 & happy! Kus me
Details
Een 18e verjaardag mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Sterker nog: iedereen mag weten dat de 18e leeftijd is bereikt toch? Speciaal voor al die 18 jarigen, die er trots op zijn dat ze 18 jaar zijn geworden, is deze fun sjerp een echte verjaardagscadeau tip! Een grappige sjerp met een tekst die aan duidelijkheid niets te wensen overlaat: 18 & happy! Vooral de tekst ‘Kus me’ zal gegarandeerd zorgen voor een hoop hilariteit op het grootse verjaardagsfeest. De jarige 18 jarige zal zich met dit leuke verjaardagscadeau, met deze sjerp pas echt jarig voelen. Dus: voor je vriend, je vriendin, zus, broer, neef of nicht geef je deze hilarische fun sjerp cadeau om echt aan de hele wereld te laten zien dat hij of zij nu toch echt 18 jaar is geworden. De witte sjerp is 90cm lang en is gemaakt van satijn. De sjerp is dubbellaags, dus ook nog eens erg prettig om te dragen. Of de 18 jarige het daarmee eens is, dat merk je vanzelf! De grappige 18 & happy-sjerp wordt in een feestelijke geschenkverpakking verstuurd en zal de verjaardag van de 18 jarige pas echt onvergetelijk maken! Speciaal voor: 18 jaar, verjaardag, vriend, vriendin.
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:
 1. Ik ben jarig! Kus me!
  € 7,95

 2. Ik ben jarig! Geef me bier!
  € 7,95

 3. 1 year older & still sexy
  € 7,95