Ik ben de vrijgezel! Kus me!

Een leuke hilarische sjerp die je kan dragen bij grappige gelegenheden, met de tekst: Ik ben vrijgezel! Kus me! De sjerp is gemaakt van sterk polyester.
Bekijk de hele collectie
€ 7,95
Ik ben de vrijgezel! Kus me!

Meer afbeeldingen

  • Ik ben de vrijgezel! Kus me!
  • Ik ben de vrijgezel! Kus me!
Details
Na de verliefdheid is er dan eindelijk de verloving ofwel: je vriendin, vriend, zus, broer of collega, hij of zij gaat trouwen! Maar voorafgaand aan de bruiloft, hoort natuurlijk eerst een goed vrijgezellenfeestje! En op zo’n feestje moet de aanstaande bruid of bruidegom natuurlijk wel duidelijk herkenbaar zijn. Iedereen mag zien dat deze vrijgezel gaat trouwen. Een grappige, leuke cadeau tip om te geven is dan deze fun sjerp met de tekst Ik ben de vrijgezel! Kus me! Als de vrijgezel deze sjerp draagt, weet je zeker dat hij of zij het middelpunt is van het feest. De tekst ‘kus me’ op de sjerp zal voor hilarische taferelen zorgen, maar dat het vrijgezellenfeest een knalfeest wordt is zeker. Dus: voor de vrijgezel geef je deze grappige fun sjerp cadeau, een leuk cadeau tot 15 euro, zodat echt de hele wereld kan zien dat het over is met het vrijgezelle leven en dat de bruiloft aanstaande is. De witte sjerp met duidelijke zwarte tekst bedrukking en vrolijke sterretjes is 90 cm lang en is dus groot genoeg voor iedereen. Het materiaal van de sjerp is hoogwaardige kwaliteit satijn en de sjerp is gemaakt van 2 lagen satijn, dus een extra groot draagcomfort. Uiteraard wordt deze Ik ben de vrijgezel! Kus me!-sjerp verstuurd in een feestelijke cadeauverpakking. Speciaal voor: trouwen, bruiloft, vrijgezellenfeest, vriendin.