Ik ben geslaagd! Kus me!

Een leuke hilarische sjerp die je kan dragen bij grappige gelegenheden, met de tekst: Ik ben geslaagd! Kus me! De sjerp is gemaakt van sterk polyester.
Bekijk de hele collectie
€ 7,95
Ik ben geslaagd! Kus me!

Meer afbeeldingen

  • Ik ben geslaagd! Kus me!
  • Ik ben geslaagd! Kus me!
Details
Je vriendin, vriend, zus, broer, buurjongen of buurmeisje: na maandenlang, jarenlang hard gewerkt en gestudeerd te hebben, is hij of zij toch echt geslaagd! En daarbij hoort natuurlijk een goed en geslaagd feestje met een leuk studenten cadeau! Op zo’n geslaagd-feestje mag de geslaagde natuurlijk pronken met deze mijlpaal. Iedereen mag zien dat hij of zij geslaagd is. Een leuk, grappig cadeau om te geven is dan deze fun sjerp. Als de geslaagde deze sjerp draagt, weet je zeker dat hij of zij het middelpunt is van het feest. De tekst ‘kus me’ op de sjerp zal voor hilarische taferelen zorgen, dus dat het een knalfeest wordt is zeker. Dus: voor de kersverse afgestudeerde geef je deze grappige fun sjerp als afstudeercadeau zodat echt de hele wereld kan zien dat het over is met het harde werken en studeren en dat het doel bereikt is. Geslaagd! De witte sjerp met duidelijke zwarte tekst bedrukking en vrolijke sterretjes is 90 cm lang en is dus groot genoeg voor iedereen. Het materiaal van de sjerp is hoogwaardige kwaliteit satijn en de sjerp is gemaakt van 2 lagen satijn, dus een extra groot draagcomfort. Uiteraard wordt deze fun geslaagd-sjerp verstuurd in een feestelijke cadeauverpakking. Speciaal voor: geslaagd, afgestudeerd, vriend, vriendin.