Ik ben jarig! Kus me!

Een leuke hilarische sjerp die je kan dragen bij grappige gelegenheden, met de tekst: Ik ben jarig! Kus me! De sjerp is gemaakt van sterk polyester.
Bekijk de hele collectie
€ 7,95
Ik ben jarig! Kus me!

Meer afbeeldingen

  • Ik ben jarig! Kus me!
  • Ik ben jarig! Kus me!
Details
Een verjaardag mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Sterker nog: iedereen mag weten dat de jarige een jaartje ouder geworden is, toch? Speciaal voor al die jarigen, die er trots op zijn dat ze een jaartje ouder zijn geworden, is deze fun sjerp een echte verjaardagskado tip! Een grappige sjerp met een tekst die aan duidelijkheid niets te wensen overlaat: Ik ben jarig! Kus me! Vooral de tekst ‘Kus me’ zal gegarandeerd zorgen voor een hoop hilariteit op het grootse verjaardagsfeest. De jarige zal zich met dit leuke verjaardagskado, met deze sjerp pas echt jarig voelen. Dus: voor je vader, moeder, vriend, je vriendin, zus, broer of collega geef je deze hilarische fun sjerp kado om echt aan de hele wereld te laten zien dat hij of zij nu toch echt jarig is. De witte sjerp is 90cm lang en is gemaakt van satijn. De sjerp is dubbellaags, dus ook nog eens erg prettig om te dragen. Of de jarige het daarmee eens is, dat merk je vanzelf! De grappige Ik ben jarig! Kus me!-sjerp wordt in een feestelijke kadoverpakking verstuurd en zal de verjaardag van de jarige pas echt onvergetelijk maken! Speciaal voor: jarig, verjaardag, vriend, vriendin.