Ik ga trouwen! Kus me!

Een leuke hilarische sjerp die je kan dragen bij grappige gelegenheden, met de tekst: Ik ga trouwen! Kus me! De sjerp is gemaakt van sterk polyester.
Bekijk de hele collectie
€ 7,95
Ik ga trouwen! Kus me!

Meer afbeeldingen

  • Ik ga trouwen! Kus me!
  • Ik ga trouwen! Kus me!
Details
Je vriendin, vriend, zus, broer of collega: na de verliefdheid is er dan eindelijk de verloving ofwel: hij of zij gaat trouwen! Maar voorafgaand aan de bruiloft, hoort natuurlijk eerst een goed vrijgezellenfeestje! En op zo’n feestje moet de aanstaande bruid of bruidegom natuurlijk wel duidelijk herkenbaar zijn. Iedereen mag zien dat hij of zij gaat trouwen. Een grappige, leuke cadeau tip om te geven is dan deze fun sjerp met de tekst Ik ga trouwen! Kus me! Als de aanstaande bruid of bruidegom deze sjerp draagt, weet je zeker dat hij of zij het middelpunt is van het feest. De tekst ‘kus me’ op de sjerp zal voor hilarische taferelen zorgen, dus dat het een knalfeest wordt is zeker. Dus: voor de aanstaande bruid of bruidegom geef je deze grappige fun sjerp cadeau, een leuk cadeau tot 15 euro, zodat echt de hele wereld kan zien dat het over is met het vrijgezelle leven en dat de bruiloft aanstaande is. De witte sjerp met duidelijke zwarte tekst bedrukking en vrolijke sterretjes is 90 cm lang en is dus groot genoeg voor iedereen. Het materiaal van de sjerp is hoogwaardige kwaliteit satijn en de sjerp is gemaakt van 2 lagen satijn, dus een extra groot draagcomfort. Uiteraard wordt deze Ik ga trouwen! Kus me!-sjerp verstuurd in een feestelijke cadeauverpakking. Speciaal voor: trouwen, bruiloft, vrijgezellenfeest, vriendin.